Carne de porc in sos, reteta simpla si delicioasa

de Dya Daniela Andrei in Porc, 24 Mai 2011 | 30039 vizualizari

 

Carne de porc in sos, reteta simpla si delicioasa
O reteta de moment, care sper sa va inspire si sa va placa :)

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Carne de porc in sos, reteta simpla si delicioasa:

  • carne de porc
  • cateva cepe
  • 1-2 morcovi
  • condimente dupa gust
  • 2-3 linguri de bulion sau rosii
  • 3-4 linguri de ulei
  • 2 cani cu supa de legume 
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos, reteta simpla si delicioasa:

Cum se prepara Carne de porc in sos, reteta simpla si delicioasa:

Spalam bine carnea si o punem la calit in putin ulei. Cand carnea se poate patrunde usor adaugam ceapa si morcovul, si, lasam sa se caleasca.  Adaugam apoi  supa si fierbem impreuna pana cand carnea se poate desprinde usor, moment in care punem condimentele si bulionul/rosiile. Dupa ce da in clocot oprim din fierbere si adaugam patrunjelul tocat marunt.

Se poate servi cu un pui de mamaliguta!

Sa aveti pofta!

Porc tras in caramel, sos de soia si legume este o mancare pe care as manca-o non-stop :) Reteta de Cotlet de porc marinat in vin rosu este simplu, gustoasa si rapid de preparat.

Va recomandam si reteta Evantai din carne de porc cu legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos, reteta simpla si delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Dya Daniela Andrei 1

27.05.2011, 07:47

mishu 1

15.10.2011, 20:53

buna am vazut reteta ta si cred ca in primul rand trebuie sa ti cont de ordinea cantitatea si timpul,ma refer la de preparare..eu cred ca prima data se pune ceapa cu uleiul si se prajeste un pic dupa care pui carnea si le lasi putin sa capete gust ma rafer la carne dupa care pui restul despre ceea ce ai zis .sincer daca le faci in modul tau am impresia ca ceapa o sa ramana cam mare si nu scade suficient sa nu se simta (nu imi place sa se simta in mancare)este parerea mea nu trebuie sa te superi te rog .te salut si apreciez ceea ce faci

Dya Daniela Andrei 1

17.10.2011, 15:31

Multumesc Mishu, nu am de ce sa ma supar... insa acesta este modul meu de preparare atunci cand pregatesc carnea in orice fel de mancare daca as fi facut tocanita de cartofi de exemplu intr-adevar as fi prajit intai ceapa ,,, iar mie tocmai asta imi place, sa simt gustul de ceapa! O zi buna iti doresc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez turcesc cu carne de porc